فروردین 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 دعای فرج 

اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ


مقام معظم رهبری: شیعه باید مدرن ترین شیوه های تبلیغ را برای رساندن پیام حق خود به دیگران مورد استفاده قرار دهد.


 جستجو 






 آنلاین حرم 

پخش زنده حرم

 ابزار جستجوی گوگل 


 رهبرم فرمان بده 

.


get
 
  آیه های غدیر4 ...

                                             معرفي دوستان و دشمنان اهل بيت عليهم السلام

در خطبه غدير رسول اكرم دوستان و دشمنان اهل بيت را با استشهاد قرآني معرفي مي كند در بند هفتم اين خطبه شريفه آمده است كه: بدانيد كه دشمنان ايشان سغهاء گمراه و برادران شياطين اند كه اباطيل را از روي غرور به يكديگر مي رسانند … و بدانيد كه دشمنان ايشان كساني اند كه خداوند در مورد آنان در سوره اعراف / آيه 38فرمود: ( كُلَّمَا دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَّعَنَتْ أُخْتَهَا ۖ حَتَّىٰ إِذَا ادَّارَكُوا فِيهَا جَمِيعًا قَالَتْ أُخْرَاهُمْ لِأُولَاهُمْ رَبَّنَا هَٰؤُلَاءِ أَضَلُّونَا فَآتِهِمْ عَذَابًا ضِعْفًا مِّنَ النَّارِ ۖ قَالَ لِكُلٍّ ضِعْفٌ وَلَٰكِن لَّا تَعْلَمُونَ )

بدانيد كه دوستان اهل بيت كساني هستند كه خداوند در سوره مجادله/ آيه22 ( لَّا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُم بِرُوحٍ مِّنْهُ ۖ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ ) و در سوره انعام/آيه 82 ( الَّذِينَ آمَنُوا وَلَمْ يَلْبِسُوا إِيمَانَهُم بِظُلْمٍ أُولَٰئِكَ لَهُمُ الْأَمْنُ وَهُم مُّهْتَدُونَ ) در مورد آنان فرموده است.

بدانيد دوستان ايشان كساني هستند كه بهشت براي آنان است و در آن بدون حساب روزي داده مي شوند.

بدانيد دوستان ايشان كساني هستند كه با سلامتي و در حال امن وارد بهشت مي شوند و ملايكه با سلام به ملاقات آنان مي آيند.

موضوعات: غدیر  لینک ثابت

[پنجشنبه 1395-07-08] [ 06:51:00 ب.ظ ]  



  آيه مباهله سند افتخار شيعه ...

نمایندگان نجران پس از دیدار با پیامبر با ایشان به مباحثه و تبادل نظرات و افكار پرداختند  و در مورد حضرت مسیح و حضرت مریم و خدا به گفتگو نشستند، كه در نهایت آنان به پیامبر(ص) گفتند: گفتگوهای شما ما را قانع نمی كند. در این هنگام حضرت جبرئیل نازل گردید، و آیه مباهله را آورد و پیامبر را مأمور كرد تا با كسانی كه با او مجادله می كنند و حق را نمی پذیرند به مباهله برخیزد.

فرمان الهی از این قرار بود:” فمن حاجك فیه من بعد ما جاء ك من العلم فقل تعالوا ندع ابناء نا و ابناء كم و نساء نا و نساء كم و انفسنا و انفسكم ثم نبتهل فنجعل لعنة الله علی الكاذبین."( آل عمران/61)

قاضی نورالله شوشتری” در جلد سوم از كتاب نفیس” احقاق الحق” طبع جدید صحفه 46 چنین می گوید: ” مفسران در این مسئله اتفاق نظر دارند كه ” ابناء نا” در آیه فوق اشاره به حسن و حسین علیهماالسلام و ” نساء نا” اشاره به فاطمه علیهاالسلام و” انفسنا” اشاره به علی علیه السلام است.

سپس- در پاورقی كتاب مزبور- در حدود شصت  نفر از بزرگان اهل سنت ذكر شده اند كه تصریح نموده اند آیه مباهله درباره اهل بیت علیهم السلام نازل شده است و نام آنها و مشخصات كتب آنها را از صفحه 46 تا 76 مشروحاً آورده است.

از جمله شخصیتهای سرشناسی كه این مطلب از آنها نقل شده افراد زیر هستند:

1. ” مسلم بن حجاج نیشابوری” صاحب ” صحیح” معروف كه از كتب شش گانه مورد اعتماد اهل سنت است. در جلد 7 صفحه 120.

2. ” احمد بن حنبل” در كتاب ” مسند” جلد1، صفحه 185.

3. ” طبری” در تفسیر معروفش در ذیل همین آیه، جلد سوم، صفحه 192.

4. ” حاكم” در كتاب ” مستدرك” جلد سوم، صفحه 150.

5. ” حافظ ابونعیم اصفهانی” در كتاب ” دلائل النبوة” صفحه 297.

6. ” واحدی نیشابوری” در كتاب” اسباب النزول"، صفحه 74.

7. ” فخر رازی” در تفسیر معروفش، جلد8، صفحه85.

8. ” ابن اثیر” در كتاب ” جامع الاصول"، جلد 9، صفحه 470.

9. ” ابن جوزی” در ” تذكرة الخواص” صفحه 17.

10. ” طنطاوی” مفسر معروف در تفسیر” الجواهر” جلد دوم، صفحه 120.

11. ” زمخشری” در تفسیر” كشاف” جلد1، صفحه 193.

موضوعات: غدیر  لینک ثابت

[یکشنبه 1395-07-04] [ 10:37:00 ب.ظ ]  



  آیه های غدیر3 ...

حضرت رسول اکرم در بند دهم خطبه ی شریفه غدیر می فرمایند: ای مردم! حج و عمره از شعایر الهی هستند ( فَمَن حَجَّ البَيتَ أَوِ اعتَمَرَ فَلا جُناحَ عَلَيهِ أَن يَطَّوَّفَ بِهِما ۚ وَمَن تَطَوَّعَ خَيرًا فَإِنَّ اللَّهَ شاكِرٌ عَليمٌ 158 بقره﴾ ای مردم به حج خانه ی خدا بروید. هیچ خاندانی به خانه ی خدا وارد نمی شود مگر آنکه مستغنی می گردند و شاد می شوند و هیچ خاندانی آن را ترک نمی کنند مگر آنکه منقطع می شوند و فقیر می گردند. حالا دوستان تکلیف ما با آل خبیثه سعودی معلوم است اللهم العن آل سعود که مانع از زیارت واجبه مسلمانان ایرانی شد و آداب برخورد با مهمانان خدا را نیز بلد نیست.

موضوعات: غدیر  لینک ثابت

[جمعه 1395-07-02] [ 08:18:00 ب.ظ ]  



  آیه های غدیر 2 ...

حضرت رسول اکرم در خطبه ی غدیر در بند پنجم به سوره مبارکه عصر استناد می کند و می فرماید: به خدا قسم سوره والعصر درباره ی علی نازل شده است ( بسم الله الرحمن الرحيم ، وَالْعَصْرِ ، إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ) قسم به عصر، انسان در زیان است، مگر علی که ایمان آورد و به حق و صبر راضی شد. در بند هفتم این خطبه شریفه نیز حضرت سوره مبارکه حمد را کامل می خوانند ( بسم الله الرحمن الرحيم، الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، الرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ ، مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ،  إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ، اهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ، صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ) و می فرمایند: این سوره درباره ی من نازل شده و به خدا قسم درباره ی امامان نازل شده است. ای مردم! قرآن به شما می شناساند که امامان بعد از علی فرزندان او هستند و من هم به شما شناساندم که آنان از نسل من و از نسل اویند آنجا که خداوند در سوره زخرف آیه 28 می فرماید: ( وَ جَعَلَها كَلِمَةً باقِيَةً فِي عَقِبِهِ) آن امامت را به عنوان کلمه ی باقی در نسل او قرار داد و من نیز به شما گفتم: اگر به آن دو یعنی قرآن و اهل بیت، تمسک کنید هرگز گمراه نمی شوید.

موضوعات: غدیر  لینک ثابت

 [ 07:54:00 ب.ظ ]  



  آیه های غدیر1 ...

هنوز هم در بلندای غدیر هر انسان روشندلی دست پیامبر و علی را می بیند که حضرت رسول مشعل فروزان ولایت را به دستان با کفایت علی می دهد تا راه پس از رسول تیره و تار نباشد!!!

و هنوز هم در بلندای غدیر گوش هر انسان حق باوری ندای صوت دلنشین خطبه ی غدیر را که مزین به آیات قرآن مبین است را می شنود تا اسلام به جاهلیت برنگردد!!!

در گرمای هوا و وجود جمعیتی فراوان معلوم است خبری عظیم در راه است که ایست توقف می زنند، کویر حیرت آدمیان، تشنه ی آب گوارای دریای غدیر است !!!

حالا یک سوال از دریای غدیر!!!

چرا به این آیات کلیدی سوره مائده و آل عمران حضرت رسول اکرم در این خطبه استناد می کند؟

می دانید که هدف کفار نابودی دین خداست و اگر اصل امامت تبیین نگردد و اجرای آن به دست ولی خدا نباشد؛ کفار به این هدف شوم خود می رسند. لذا از دیدگاه قرآن کریم و با توجه به آیه 3 سوره مبارکه مائده، انگاه که امام معرفی می شود و اجرای دین را به عهده می گیرد، زمینه ی نا امیدی کفار محقق می گردد و با معرفی امام دیگر جای نگرانی از کفار نیست (الیَوْمَ یَئس الَّذِینَ كَفَرُوا مِن دِینِكُمْ فَلا تخْشوْهُمْ وَ اخْشوْنِ الْیَوْمَ أَكْمَلْت لَكُمْ دِینَكُمْ وَ أَتمَمْت عَلَیْكُمْ نِعْمَتى وَ رَضِیت لَكُمُ الاسلَامَ) اما غصه از آنجایی شروع می شود که امامی را که شناسنامه قرآنی دارد به حکم آیه 55 مائده(انَّما وَلِيُّكُمُ اللَّهُ وَ رَسولُهُ وَ الَّذينَ امَنُوا الَّذينَ يُقيمونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتونَ الزَّكاةَ وَ هُمْ راكِعونَ)نپذیرند و غیر از راه اسلام ناب محمدی، راهی را که مطابق با هوای نفسشان است را انتخاب کنند که به سند آیه 84 آل عمران (وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ) راه خسران و نابودی است زیرا (إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ).

موضوعات: غدیر  لینک ثابت

[پنجشنبه 1395-07-01] [ 01:08:00 ب.ظ ]